4.8 stjerner på Google
5/5

Hybrid- og elbilservice​

Hybrid- og elbilservice​

Vi klarer også el og hybrid

Vi lever i en tid, der bevæger sig mod et mere bæredygtigt samfund, og vi følger med. Vi må indse, at el- og hybridbiler er ved at gøre et godt indtog i Danmark, så hos os, vil du derfor finde velkvalificerede fagfolk, der er er uddannet inden for de nyeste teknologier og har god erfaring med reparation og service af el- og hybridbiler.

Med det rette specialværktøj er vi i stand til at hjælpe dig godt videre, hvis der skulle opstå problemer med din el- eller hybridbil.

Vi står klar til at udføre service af bilen, eftersyn og reparation af aircondition.

Hos os er vi eksperter i dæk og står derfor altid klar med god og kvalificeret vejledning i forhold til hvilke dæk, der passer bedst lige netop dig og din bil. Samtidig er vi altid klar til at give dig fordelagtige priser på både dæk og fælge.

EV car or electric car at the charging station

Skal vi reparerer din bil?

Vores erfarne mekanikere står klar til at hjælpe dig hurtigt og sikkert videre. Book en tid via vores formular eller giv os et kald på +45 20 97 89 60

Vores team

Mød vores professionelle mekanikere

Vores dygtige team a erfarne mekanikere står altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert videre.

DSC00446

Per Lajgaard

Indehaver

DSC00448

Daniel Søndergaard

Mekaniker

Adam Hoijer

Mekaniker

Tim

Tim Thomassen

Lærling

Har du brug for en lånebil imens du har bilen på værksted?

Hos LS Autoteknik har vi massere af lånebiler til rådighed hvis heldet skulle være ude, og du har brug for at kunne fragte dig selv fra A til B i mens bilen er på værksted.

Lånebil ved skade

Har din bil fået påført sig en skade og har brug for en reparation så kan du benytte vores tilbud med en gratis lånebil. Tilbuddet gælder dog ikke hvis du bil skal synes. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores lånebiler.