4.8 stjerner på Google
5/5

Erhverv

DSC00379
Erhverv

Få en erhvervsaftale hos LS Autoteknik

Er du virksomhedsejer og træt af at pendle mellem forskellige værksteder for at få tingene til at lykkes? Det kan blive slut nu. Hos LS Autoteknik lægger vi os i selen for at yde den bedste service, også til vores erhvervskunder.

Med vores topmoderne værksted og velkvalificerede personale kan du trygt aflevere dine firmabiler hos os. Vi har flere varevognslifte og en ekstra lang fire-søjlet lift, så vi kan tage imod selv de helt store varevogne.

Tid er penge og kan betyde aflysninger af ordrer. Vi ved, at det er for dyrt at have en mand til at stå stille og at det kan være svært at få arbejdsdagen til at hænge sammen, hvis man pludselig er en bil nede. Derfor tager vi imod din bil uanset hvad problemet måtte bestå i og finder en løsning, så du og dine folk hurtigt er videre igen. I mellemtiden tilbyder vi gratis lånerbiler/-varevogne til vores erhvervskunder.

Vi er specialister i fejlsøgning og diagnosticering og inddrager dig i alle beslutningerne vedr. reparation af dine biler.

DSC00427

Skal vi reparerer din bil?

Vores erfarne mekanikere står klar til at hjælpe dig hurtigt og sikkert videre. Book en tid via vores formular eller giv os et kald på +45 20 97 89 60

Vores team

Mød vores professionelle mekanikere

Vores dygtige team a erfarne mekanikere står altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert videre.

DSC00446

Per Lajgaard

Indehaver

DSC00448

Daniel Søndergaard

Mekaniker

Adam Hoijer

Mekaniker

Tim Thomassen

Lærling

Har du brug for en lånebil imens du har bilen på værksted?

Hos LS Autoteknik har vi flere af lånebiler til rådighed hvis heldet skulle være ude, og du har brug for at kunne fragte dig selv fra A til B i mens bilen er på værksted.

Lånebil ved skade

Har din bil fået påført sig en skade og har brug for en reparation så kan du benytte vores tilbud med en gratis lånebil. Tilbuddet gælder dog ikke hvis du bil skal synes. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores lånebiler.